Gość Bartek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Witam serdecznie wczoraj zauważyłem guzek jakby w formie małej fasolki zaraz nad odbytem ,pomiedzy odbytem a jadrami nie boli,troszke jak by podszczypywał ale to jak za długo go dotykałem.pod tym guzkiem jak gdyby idzie taka jakby zwiekszona narośl niby w postaci zyłki w strone odbytu.Jak spojrzałem lusterkiem to wygląda że ma kolor lekko siny,.co to moze byc prubowalem uciskac bo myslałem ze to zwykły ropniak czy pryszcz ale narazie nic nie daje. Serdecznie prosze o odpowiedz.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Być może to żylak odbytu. Bez bezpośredniego badania trudno mi to stwierdzić. Trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 a czy można użyć do tego jakiejś maści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi