Gość Eweina Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Witam Dzisiaj podczas kąpieli zauważyłam guzek, wielkości pestki wiśni w okolicy odbytu, wcześniej nic mnie nie bolało i nie boli nadal,faktem jest że wypróżnianie stało się mniej częstotliwe, byc może właśnie to zaparcia. Nie jestem pewna czy to hemoroidy, miałam dośc dużo ostatnio wysiłku fizycznego, czy to mogło je spowodować? i czy są jakieś *domowe sposoby* badz maści które mogę zastosować do kupienia w aptece? nie chciałabym iśc bezpośrednio do lekarza tylko na początek zastosować je a jeśli to nie pomoże konsultacja z chirurgiem. Dziekuję za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Nie wskaże Pani jakich maści Pani powinna używać nie mając pewności czym dokładnie jest guzek. Prawdopodobnie to właśnie żylaki odbytu czyli hemoroidy (maści bez recepty są dostępne w każdej aptece). Najlepiej jednak przed ich zastosowaniem skonsultować się z chirurgiem, aby mieć całkowitą pewność co do tej diagnozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi