Gość angelika99 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Mam pytanie, od dłuższego czasu biorę ketonal i czuję straszne bóle, między innymi w klatce piersiowej po lewej stronie oraz brzuch po prawej stronie, czy to jest spowodowane lekiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Przyjmowanie leku Ketonal może wyzwalać zmniejszoną produkcję substancji ochronnych dla błony śluzowej żołądka. To może doprowadzać do stanu zapalnego żołądka lub owrzodzeń wyzwalając dolegliwości bólowe w nadbrzuszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnusia Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 chyba o tym coś nie co wiem...Stosowałam Ketonal forte jak ,,nawiedzona* na bóle głowy z początku pomagał, potem zwiększałam dawkę do paru tabletek. Po mocnym silnych bólach brzucha spowodowanych zażyciem tych tabletek po kilku godzinach występowały silne bardzo bóle co spowodowały iż teraz za nim je wezmę mocno się zastanowię i przyjmę jedną.Z czego pewnie nabawiłam się wymienionych dolegliwości w nadbrzuszu i stanu zapalnego żołądka co potwierdziło badanie gastroskopii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi