Gość leszek Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Witam moja mama otrzymala wynik z ta diagnoza wiem ze jest to nowotwor,ale chcialbym sie dowiedziec jaki on jest i czy nalezy sie go obawiac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Oznacza to raka płaskonabłonkowego nierogowaciejącego. Proszę poczytać tutaj: http://onkologia.resmedica.pl/?mod=main&con=article&act=&article_id=162&lang=1&view=fulltext Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anna Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Witam! Jak wchodzę na ten link to pojawia mi się opis raka szyjki macicy, a mnie chodzi o raka krtani typu g1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marianna Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 jaka jest szansa wyjscia z raka szyjki macicy g3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariann Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 rak szyjki macicy g3 jaka jest szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iza Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iza Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Namęczy się człowiek a i tak nic z tego bo już w chwili rozpoznanie są mikroprzerzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi