Gość Lucjan Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Witam Panie doktorze. Po pojawieniu sie krwi na stolcu udałem sie na kolonoskopię w celu zdiagnozowania przyczyny. Na badaniu lekarz stwierdził, że jelito grube jest czyste bez zmian, i jestem zdrowy, a jedynie mam przekrwiony kanał odbytu, ale z tych nerwów zapomniałem zapytać co mam dalej z tym począć proszę o radę, dodam ze jest po serii zabiegów (3razy) ligacji hemoroidów metoda barrona, ale ostatni raz mialem to 3 miesiące temu, pozdraiwm i prosze o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Prawdopodobnie właśnie krwawienie pojawia się na podłożu żylaków odbytu, które mogą wyzwalać stan zapalny ujścia odbytu (nie wszystkie da się usunąć). Trzeba wprowadzić odpowiednie leki (najskuteczniejsze dostępne na receptę). W tej sprawie skonsultować się z proktologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lucjan Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ale ja właśnie mam już usunięte wszystkie żylaki, pozostało tylko to przekrwienie w odbycie i jak je leczyć, maściami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Tak można ten stan leczyć zachowawczo za pomocą maści lub czopków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi