Gość karolina Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Od 9dni boli mnie zoładek,mało jem bo niemam apetytu i do tego schudłam waze 50 a wazyłam 53kg w ciagu miesiaca 3kg i jak cos zjem to mi sie dobrze robi.2miesiace temu miałam wycinany wyrostek...i troche boli mnie tam gdzie miałam szyte.. prosze o odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Trzeba w tej sprawie na pewno udać się bezpośrednio do lekarza celem badania. takie objawy mogą świadczyć o patologii w zakresie górnego odcinka przewodu pokarmowego. Do rozważenia USG jamy brzusznej, a nawet gastroskopia. O wszystkim musi zadecydować lekarz po badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi