Gość Magda Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Witam! Wczoraj zauważyłam u swojego 17-letniego dziecka ruchomy guzek wielkości ok.1cm, znajduje się on po lewej stronie szyi, na wysokości kąta żuchwy, nie jest on pod żuchwą lecz bezpośrednio na niej. Objawem jest stan podgorączkowy (37,7) oraz dotkliwy ból przy dotknięciu guzka. Niestety aktualnie nie mam możliwości szybkiej konsultacji lekarskiej (wyjazd wakacyjny), dlatego proszę o konsultację internetową. Wiem, że podobne pytania już padały jednak nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie. Pozdrawiam Magdalena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Nie odpowiem konkretnie na pytanie nie badając zmiany guzkowej. Prawdopodobnie to to powiększony odczynowo węzeł chłonny. Trzeba dokładnie zbadać gardło, migdałki, gdyż tam może znajdować się jakieś ognisko stanu zapalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi