Gość Jan Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Witam. Jak długo może trwać uczucie bólu: operowanej piersi, pod pachą (usunięte węzły) i przedramienia po operacji oszczędzającej (dolny zewnętrzny kwadrant)? Operacja odbyła się ponad pół roku temu a ból jest ciągły i niezmienny. Czy to kiedyś minie czy trzeba się do niego przyzwyczaić do końca życia? A może zwrócić się z tym do kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Takie ból raczej już nie powinien występować po tak długim okresie po zabiegu. Być może w chwili obecnej jest to jakaś przetrwała neuralgia nerwu obwodowego na skutek podrażnienia nerwu obwodowego przez przebyty zabieg. Trzeba rozważyć w tym względzie jeszcze konsultację neurologiczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jan Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Dziękuję za szybką odpowiedź. Mam nadzieję, że to faktycznie minie. Póki co - *sanatorium za progiem*. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bożena Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Mnie pierś boli już 5 lat po operacji. Każde badanie mammograficzne to tragedia. Boli mnie również badanie przez lekarza. Zaden lekarz nie wyjaśnił mi przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi