Gość michał Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 mam 13 lat i od kilku dni jak śpiewam*spiewam od 6 lat na scenach* to czuję pod gardłem to znaczy pod żuchwą,pod grdyką tak jakby na końcu gardła czuję gulkę, jest to tylko jak spiewam,jak nie spiewam to nic nie czuję , czy moge miec problemy ze strunami głosowymi które zagrażają mojemu głosowi ? i czy jeśli miałem łądny głos to po mutacji tez będe miał ładny,jak pan z doświadczenia wie ?? ale najwaznejsze co robić z tą gulką - w oniedziałek nagrywam płytę i to 1000 000 tys sztuk nie mogę nawalić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 czy moge miec problemy ze strunami głosowymi które zagrażają mojemu głosowi ? - raczej to nie ma nic wspólnego ze strunami głosowymi, które umiejscowione są w krtani, może to tylko wydaje Ci się, że tam coś jest w gardle, to zapewne efekt stresu, proszę o tym fakcie poinformować rodziców i ewentualnie skonsultować się z laryngologiem i czy jeśli miałem łądny głos to po mutacji tez będe miał ładny,jak pan z doświadczenia wie ?? - nie odpowiem na to pytanie, różnie z tym bywa, nie ma zasady ale najwaznejsze co robić z tą gulką - w oniedziałek nagrywam płytę i to 1000 000 tys sztuk nie mogę nawalić ?? - można skonsultować się z laryngologiem, ale raczej to nic groźnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi