Gość Tomek Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Proszę o przetłumaczenie wyniku badań gastroskopi ,,Gastritis chronica mini gradus*.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka stopnia małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 A jaki objaw może byc tego przewlekłego zapalenia błony śluzowej żołądka stopnia małego.Ja odczuwam pełnośc i lekkie wzdęcie w brzuchu i lekki ból przy nacisku reką w miejscu poniżej mostka i z tyłu pleców.Dziękuję Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Tak, właśnie takie objawy świadczą o stanie zapalnym śluzówki żołądka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zauważylem że zazwyczaj po jedzeniu zaczyna mnie bolec lekko w plecach bardziej to mam uczucie jakiegos obcego ciała lub jakieś góli w plecach i lekki ból przy ucisku pod mostkiem .Jak taki stan może się długo utrzymywac.Do tego nieraz mam uczucie obolałych pleców i kłucie (pieczenie) wpod prawą łopatką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zdaża się także ostatnio brak apetytu.Czy to może też byc powodem tego zapalenia błony śluzowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi