Gość Marian Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Witam Mam taki problem: w środkowej części penisa jest wyczuwalna podłużna twarda narośl która nie boli gdy penis jest w stanie spoczynku.Podczas wzwodu w tym miejscu penis jest przewężony a podczas stosunku jest wyczuwalny lekki bul w tym miejscu.Guzek ten jest złożony z dwóch mniejszych i jest wyczuwalny tylko jeśli dwoma palcami ścisnę środkową część członka przesuwając palce od podstawy ku żołędzi (na moczowodzie).Nie wpływa w żaden sposób na oddawanie moczu czy wytrysk podczas stosunku .Trzeba się tym martwić czy jest niezbędna wizyta u lekarza? Czy może to być jakieś zapalenie?Partnerka jakiś miesiąc tamu robiła mi fellację mając zapalenie gardła czy może być przyczyną powstania takiego zgrubienia? Dodam jeszcze że dbam o higienę osobistą , mam stałą partnerkę.Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Trzeba się tym martwić czy jest niezbędna wizyta u lekarza? - to co Pan opisuje to nie moczowód tylko cewka moczowa, radziłbym jednak zgłosić się z tym problemem do urologa, gdyż trudno mi określić czym dokładnie są te zmiany bez bezpośredniego badania (guzki w tym miejscu nie powinny być wyczuwalne) Czy może to być jakieś zapalenie? - raczej nie Partnerka jakiś miesiąc tamu robiła mi fellację mając zapalenie gardła czy może być przyczyną powstania takiego zgrubienia? - raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi