Gość młody Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Proszę o pomoc. stwierdzono u mnie torbiel na penisie. jak wygląda zabieg usunięcia tego? czy zostaje blizna...? proszę o pomoc. ile czasu goi się nacięcie? miał ktoś kiedyś coś takiego? bardzo proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 jak wygląda zabieg usunięcia tego? - postępowanie z torbielami jest różne, albo się je w całości usuwa, wyłuszcza, nacina lub nacina wszywając brzegi do wnętrza torbieli (marsupializuje) czy zostaje blizna...? - blizna zawsze pozostaje ile czasu goi się nacięcie? - wszystko zależy od techniki operacyjnej, najwcześniej goi się po 2 tygodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Mam problem u mojego 6 letniego dziecka.Ma on torbiel wypełnioną bezbarwnym płynem.Byłem u chirurga dziecięcego i co ciekawe stwierdził że nie wie co to jest.Przepisał cos na odkarzenia i polecił obserwować.Kontrola za 3 tygodnie, bo takie terminy.Prosze co mogę jeszcze zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi