Gość Daniel Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam, ostatnio wyskoczyły mi 3 małe wrzody na prąciu. Wygląda jak pryszcz, czerwona otoczka, białe w centrum, złuszcza się z nich skóra, w środku jest coś twardego, bolesnego, teraz zaczyna tworzyć się czerwony punkt na jednym z nich (mowa o 3*ech) wielkość 3-4mm, dawniej (rok temu) miałem tylko jedno w dodatku tak malutkie, że nie przeszkadzało mi to w niczym, na początku tego tygodnia wyskoczyło w zaskakującym tempie, troszkę zaczęło swędzieć. Troszkę mi przeszkadza, boję się, że to coś poważnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Trzeba w tej sprawie udać się najlepiej do dermatologa. Być może to tylko zaczopowane gruczoły łojowe w stadium zapalnym. Ale, żeby przekonać się czy to nic poważnego trzeba by zbadał Pana fachowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi