Gość Ania Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Witam p.Doktorze od kilku miesięcy mam silne rwanie , pieczenie stóp aż do okolicy kostek,wrażenie ciężkich nog,zarówno wieczorem jak i rano po przebudzeniu, często w nocy się budzę bo ból się wzmaga , wówczas smaruję żelem itp...Męczy mnie to, robiłam badania ogólne krwi , moczu są w normie,nerki również, Bardzo proszę o poradę czym to może być spowodowane? pozdrawiam i dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Trudno określić. Na pewno musi Panią zbadać bezpośrednio lekarz. Takie objawy mogą być spowodowane zmianami w zakresie kręgosłupa. Dobrze by było wykonać celem diagnostyki RTG odcinka lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi