Gość Paweł Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Witam Mam 13 lat wycwiczylem niedawno napletek zeby go sciagac do konca i sciagam ale jak sciagam na koniec to przy koncu Zoledzia mam bialy kawalek skory od napletka napewno bo patrzałem ta skora jest kawalek odlepiona i przyklejona co mam robic by ja odlepic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arek Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 A ja mam pytanie po co ściągać ten napletek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Z opisu nie potrafię wywnioskować o co chodzi, przydatne byłoby zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Trzeba nadal ćwiczyć. Skóra napletka całkowicie powinna schodzić do rowka zażołędnego odsłaniając cały żołądź. Jeśli nie wiesz czy wszystko jest w porządku porozmawiaj w tej sprawie i pokaż to ojcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Tata mowil ze wszystko ok a tam na samym dole zoledzia mam skorke przyklejona. Bede dalej cwiczyc *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Zauwazylem przyklejonego napletka z tylu zoledzia tam gdzie jest taka niteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi