Gość magda Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam, mam wstydliwy problem - prawie po każdej depilacji okolic intymnych (w tym odbytu) pojawia się bąbel z jednej strony tuż przy wejściu odbytu. Bardzo boli przy dotyku i jest dość duży, wyczuwalny przy chodzeniu, sprawiający dyskomfort. Jakby *spuchnięty* odbyt. Czasem pojawia się przy wzdęciach... Co to może być? Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Dodam, że bąbel znika za kilka godzin od pojawienia się lub w ciągu nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olcia Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 może masz hemoroidy? Ja też mam takie coś przy odbycie i wiem że to hemoroidy bo u mnie w rodzinie wszyscy je maja nie wiem ile masz lat,ale zapytaj mamy czy ktos ma u was hemoroidy bo to jest dziedziczne a co depilacji to może masz uczulenie na ten krem a ciało miejsc intymnych jest bardzo delikatne...... kup w aptece sobie masc na hemoroidy i smaruj to chore miejsce izauwaz czy sa jakies zmiany z pomoca tej masci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 To zapewne rzeczywiście żylaki odbytu. Trzeba w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z chirurgiem najlepiej proktologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi