Gość Ada Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam ,przepraszam ,ze pisze na tym forum ale mam problem myslałam, ze na nodze wbił mi sie kleszcz i zaczełam to wyciskac.Jak sie okazało był to pieprzyk-wycisnęłam jego.Martwie sie czy grozi cos po wyciśnięciu małego pieprzyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IZa Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Ja też mam podobny problem, mam dosc dziwny pieprzyk koloru ciemnego i wydaje mi się ze mnie swędzi.JeSli chodzi o to czy rosnie, to jest takich samych rozmiarów od zawsze.Jednakże niepokoi mnie to ze jest wypukły,ciemny i dosc swędzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość inez Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Ja jak byłam mała (8lat) to wydrapałam sobie pieprzyka aż do krwi..... Teraz mam 30 lat i żyję nic mi się nie stało Tobie też chyba nic nie zagraża, spokojnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Takie zmiany jak ma Iza należy usuwać i poddawać badaniu histopatologicznemu. Zmiana w przypadku Ady do obserwacji. Jeśliby zaczęłoby się z nią dziać coś niepokojącego także do usunięcia i badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi