Gość kaska Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Od ok. roku miewam bóle jajnika, wywnioskowałam że to jajnik bo ból był w prawym dole brzucha, w obrębie miednicy.Kiedyś z ciekawości nacisnęłam w tym miejscu brzuch i boli przy ucisku, czasami tak że zginam się w pół.Gdy cofam rękę to nic nie boli ,sporadycznie co jakiś czas tylko mnie tam ćmi i odczuwam dyskomfort.Gdy byłam u ginekologa podczas badania oburącznego też czułam lekki ból z tej strony, ale nic nie powiedziałam lekarzowi bo szybko zmienił strone.Czy to możliwe że coś dzieje sie z tym jajnikiem a lekarz tego nie wyczuł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Tak, być może. Najlepiej ponownie w tej sprawie skonsultować się z ginekologiem. Najlepszym badaniem w podejrzeniu patologii w zakresie jajników byłoby USG przezwaginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi