Gość Jarek Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam, 2 tygodnie temu przeszedłem zabieg tenodezy i tenotomii głowy długiej mięśnia dwugłowego. W wypisie jest napisane że została uzyta **śruba biosure**, chciałem dowiedzieć sie czegoś wiecej co to za śruba ,czy jest biowchłanialna czy nie? Cokolwiek. z góry dziekuje za odp. pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aga Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 hej czy moze ktos mi powiedziec cos na temat śruby biosure? mam ja w kolanie po rekonstrukcji acl ale nic nie wiem na jej temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 http://www.orthopaediclist.com/products-details.asp?ProductID=9089 z tego co tam jest napisane to jest śruba biowchłanialna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi