Gość Marek Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Podczas seksu oralnego moja partnerka posiadająca aparat korekcyjny zahaczyła o mojego penisa, pojawiło się mocne rozcięcie, rana jest całkiem głęboka. (wydaje mi się nawet, że nadaje się do szycia:/)Ciągnie się ona wzdłuż napletka, przy czym samego napletka nie dotyczy. Od razu po tym incydencie dokladnie opłukałem rane, chwile pozniej odważylem się na skorzystanie z wody utlenionej. Moje pytanie brzmi, czy rana sie sama zagoi? Wiem, że takie środowisko gdzie występuje dużo bakterii, wlgoć itd.. nie służy zrastaniu sie ran. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Na pewno rana powinna być obejrzana przez lekarza. Taka rana może wymagać zeszycia, interwencji chirurgicznej. Jeśli nie zostanie zeszyta, a jest głęboka będzie goić się bardzo długo (tygodniami) i może pozostawić dużą bliznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Papysh Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Może się zagoić, jak najbardziej. Słynny Janusz Pawlacz Trzeci stosował do tego okłady z jadu kremówkowego, bardzo skutecznie leczy małe rany. Chociaż te duże, też się nadadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi