Gość Grzegorz Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Witam, moja mama ma tetniak umiejscowiony na skroni. Wiaze sie to z czestymi bolami glowy. Tetniak zaczol sie powiekszac niewiemy co zrobic. Lekarz domowy powiedzial ze umiejscowienie tego tetniaka niepozwala na operacje. Jest to tetniak rozwarstwiony czy jest mozliwosc na pozbycie sie tej dolegliwosci i na poprawe stanu zdrowia w tym przypadku ? Boje sie ze tetniak kiedys peknie a moja mama jest mloda osoba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Myślę, że chodzi o tętniaka umiejscowionego w płacie skroniowym mózgu. Trudno mi udzielić jakichkolwiek odpowiedzi bez konkretnych informacji (wyniku badania TK lub rezonansu magnetycznego0. Najlepiej tą kwestię przedyskutować z neurochirurgiem. Neurochirurdzy zajmują się leczeniem tętniaków mózgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi