Gość monika Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Witam mam pytanie od jakiegos czasu boli mnie odbyt jest to dziwny bol bo przy tym mam bole w okolicy kosci ogonowej jakby reumatyczne nasilaja sie przy staniu i siedzeniu bola mnie tez posladki jak siedze to mam wrazenie jak bym siedziala na kosci ogonowej czesto musze zmieniac pozycje przy siadaniu wspomne tez ze mam hemoroidy zewnetrzne i wewnetrzne.Prosze o pomoc z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Bóle mogą być związane z żylakami odbytu, ale także i ze zmianami w odcinku lędźwiowo-krzyżowym kręgosłupa. Do rozważenia wykonanie RTG tego odcinka kręgosłupa. O wszystkim zadecyduje lekarz po badaniu bezpośrednim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi