Gość pechowa jakaś jestem Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Kiedy po operacji wycięcia pęcherzyka żółciowego metoda laparoskopową można normalnie i sprawnie funkcjonowac.Ja mam za tydzien operacje i załatwiony bal sylwestrowy.Czy bede mogła w miare sobie potańczyć,niechciałabym dostać przepukliny pooperacyjnej i troche się wacham co do tej imprezy.Proszę o poradę jak to bedzie wyglądało po operacji.Iść czy nie iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Myślę, że swobodnie po tym zabiegu (minie ponad 3 tygodnie) mozna wybrać się na bal sylwestrowy. Lekki wysiłek fizyczny nie zaszkodzi, a na dietce też można się bawić (szampan w małej ilości nie zaszkodzi:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pechowa jakaś jestem Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 dietka jak dietka ,dietke stosuje juz ponad miesiąc i zamiast chudnąć to tyje,niewiem dlaczego,bardziej mi sie rozchodi o ruch w tańcu a przepuklina.Ale dziękuje za odpowiedz.Zadawalająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi