Gość Matthew Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Od tygodnia mam i wychodzi mi taki dziwny bród który śmierdzi i nie wiem co z tym zrobić czy powiedzieć rodzicom i tak dalej, a czy to może być ta STULEJKA i jak to można zwalczyć ??? Proszę o pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 To zapewne w dużej ilości wydzielana mastka. Normalna wydzielina gromadząca się pod napletkiem być może zakażona dlatego odczuwasz smród. Aby ten stan zlikwidować należy przestrzegać dokładnie higieny tej okolicy (dokładne mycie wodą z mydlinami). Jeśli mimo tego postępowania nadal będzie taka wydzielina trzeba o tym fakcie poinformować rodziców i udać się z tym problemem bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matthew Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi