Gość Mateusz Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Mam 16 i mniejwięcej rok temu wykryłem małe twarde niebolesne zgrubienie na kości czaszki z tyłu głowy, znajduje się ono na wysokości uszu lekko przesunięte w prawo względem lini kręgosłupa. Gdy dotykam a nawet mocno gniote nie czuje bólu, martwie sie tym troche bo na lewym ramieniu miałem wyrośl chrzęstno kostną jednak gdy ją dotykałem nie było tak twarda jak kość, była 2 razy usuwana i niedawno zaczęła mnie boleć ręka w tym miejscu i się okazało, że znów jest tam mała wyrośl (poprzednie były kilka razy większe). Przed poprzednimi operacjami ręka w tym miejscu mnie nie bolała jednak ostatnio przez jakiś tydzień wyczuwałem ból o niedużym natężeniu i się tym martwie, chodziłem na siłownie 3 miesiące jednak podczas żadnych ćwiczeń nie wyczuwałem bólu. Wizyte u ortopedy mam dopiero w grudniu a to troche długi okres czasu i nie wiem co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Na pewno trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do ortopedy. Rzeczywiście taka zmiana może sugerować kostniaka lub chrzęstniaka. Zapewne trzeba będzie zmianę usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 stapler Chodzi o głowę czy ręke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Niezależnie od tego czy jest to ręka czy głowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 A co z czasem, bo dopiero w grudniu mam wizytę a to jednak kilka miesięcy, boję się żeby coś gorszego się z tym nie zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi