Gość Krzysztof Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Witam. Mam problemy z zoladkiem od ok. 3 miesiecy.Bol nie jest wielki lecz uciazliwy i ciagly. Najdziwniejsze dla mnie jest to ze gdy jestem czyms zajety i zapominam o bolu to przestaje bolec.Nie mam zadnych wymiotow a samopoczucie ogolne dobre -caly czas chodze do pracy. Apetyt dobry Bole zaczely sie od zjedzenia ostrego sosu do salatek. Lekarz stwierdzil ze to przez nadmierna ilosc kwasow trawiennych i przepisalmi Oprazol, ale to wogole nie pomagalo. Przy nastepnej wizycie zbadano mi krew i wszystko bylo w normie. Nastepnie byla gastroskopia i stwierdzono bakterie HP a po za zym zoladek czysty.Przyjmowalem antybiotyki przez 7dni ale to nie pomoglo. Od paru dni czuje dodatkowo pod mostkiem jakby sciskanie przenoszace sie na klatke piersiowa . nie mam problemu z oddychaniem. Krzysztof. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Trudno określić bez bezpośredniego badania. Być może takie dolegliwości występują na tle nerwowym tzw. neuralgia. Aby wykluczyć jakieś inne podłoże organiczne tych dolegliwości radziłbym wykonać jeszcze USG jamy brzusznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Dziekuje za odpowiedz. Zapomnialem napisac ze mialem to badanie robione ale tylko w okolicach zoladka i tez nic nie wykazalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi