Gość Arkus Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Witam. Mam 17 lat i mam poważny dylemat. Na lewej ściance mojego penisa wyskoczyła jakaś taka górka/gulka. Nic nie boli tylko dziwnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 to taka twarda grudka? też to mam na penisie, z tego co wyczytałem w Internecie to kaszak (powstały na skutek zatkania gruczołów łojowych). jestem zapisany do dermatologa, zobaczymy czy moje prognozy się sprawdzą :P jeśli tak to trzeba to będzie usunąć chirurgicznie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkus Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 hmm to tak jakby wlasnie taka grudka ale na kaszaka nie wyglada. Mam juz to ze 3 tyg nic mi nie jest oddaje mocz normalnie wszystko ok tylko tak wygada dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkus Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 AA... i to mi **wyskoczyło** po masturbacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mac Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 może po masturbacji pękło naczynie krwionośne i masz krew pod skórą, jeśli tak to zejdzie po 3 dniach, ale nie wiem... może to być coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkus Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 I to tak jakby pod żyłami jest.Czy to może być jakieś złamanie penisa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi