Gość Oleczek Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Wiem, ze na forum zadawano pytania o podcinanie zbyt krótkiego wędzidełka. Ale czy jest możliwość wykonania zabiegu podcięcia prawidłowego więdzidełka napletkowego po to, aby wydłużyć penisa? Zastanawiam się, czy to nie jest dziwaczny pomysł, ale chciałbym mieć dłuższego penisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Podcięcie wędzidełka penisa nie da w żaden sposób efektu wydłużenia członka. Są inne metody. Patrz strona: http://www.penis.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oleczek Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 A pan jest lekarzem, czy tak sobie tylko pisze i reklamuje jakieś treningi? Bo ja chciałem odpowiedzi specjalisty, bo już wiele razy słyszałem, że robią takie zabiegi aby przedłużyć penisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Nie słuchaj jakis palantów co Ci głupoty gadaja. Kobiecie nie potrzebny jest kutas 20 cm zeby jej dobrze dogodzic. Trzeba wiedziec jak to zobic i troche sie postarac a nie sie duzym kutasem zastawiac. powieksza Ci penisa a potem zaczniesz miec problemy ze wzwodem bo nie bedziesz miał w nim dostatecznej ilosci krwi. ale nie musi tak byc, moze udac sie bez komplikacji ale ryzyko jest zawsze. A co do wedzidełka to jestem zdania ze jego podciecie napewno troszke wydłuza penisa a napewno uszlachetnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi