Gość zwierzak Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Witam, 4 dni temu mialem operowana przepukline pachwinowa lewostronna. W zwiazku z tym ze prowadzilem dosyc aktywne zycie seksualne szukam odpowiedzi na pytanie kiedy bezpiecznie jest powrocic po takim zabiegu do jakiejkolwiek formy wspolzycia. Oczywiscie pytania takie pojawialy sie juz na forum ale nawet odpowiedzi udzielane przez tych samych specjalistów nie byly jednoznaczne i wahaly sie od *brak jakichkolwiek przeciwskazan* do *okolo miesiąca*. Prosilbym o sprecyzowanie tego tematu co moze pomoc mi jak i kolejnym szukajacym tego typu odpowiedzi, za ktora z gory uporzejmie dziekuje :) pozdrawiam i gratuluje pomyslu na portal *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Radzę delikatny, mało aktywny seks po 2 tygodniach od zabiegu. Po miesiącu pełne wykorzystanie możliwości seksualnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Jesli nie boli to bzykaj sex to zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kolo Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Witaj. Jestem juz prawie miesiac po tej operacji. Nie bój nic! Ja to dwa dni po juz delikatnie wspolzylem :) Wiem ze to bylo nie odpowiedzialne ale nie moglem sie powstrzymac :) Nie kazda pozycja bedzie dla ciebie odpowiednia. Wystarczy uwazac a bedzie wszystko ok. Juz po miesiacu jestem w pelni sprawny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablo Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Ja już w szpitalu następnego ranka miałem poranny wzwód, a co do współżycia to delikatnie po paru dniach, niech kobie ta przejmie inicjatywę, jeśli tak tego potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karwasz twarz Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Wstrzemięźliwość przede wszystkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi