Gość Stamek Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Witam, jakiś rok temu odczuwałem w miarę silny ból prawego jądra. Który ostatecznie ustąpił, chociaż miewałem wciąż lekki ból. Podejrzewam, że był to częściowy skręt jądra. Teraz jest w zasadzie dobrze, nie odczuwam bólu (choć czasami przy, powiedzmy obejmowaniu, czuje lekki dyskomfort w prawym). Jednak mam wrażenie, jakby od tamtego czasu prawe jądro podczas wytrysku zatrzymywało nasienie. Jakby z lewego uchodziło, a w prawym pozostawało. Poza tym, po wytrysku mam bardzo *napęczniałe* nasieniowody. W prawym sądzę, że bardziej. 1) Czy to możliwe, że po częściowym skręcie, może się z prawego jądra przestać wydostawać sperma? 2) Prosiłbym o ogólną, wstępną diagnozę na ile to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 1) Czy to możliwe, że po częściowym skręcie, może się z prawego jądra przestać wydostawać sperma? - nie wiadomo czy w ogóle doszło do jakiegokolwiek skrętu jądra - może to nie był skręt jądra tylko jakiś ostry stan zapalny, który przeszedł w chwili obecnej w proces przewlekły - taki proces zapalny rzeczywiście może skutkować złą pracą jądra i zmniejszonym wydzielaniem spermy 2) Prosiłbym o ogólną, wstępną diagnozę na ile to możliwe. - radziłbym w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z urologiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patry Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Miałem skręt jądra prawego usyneli jądro ponieważ było martwe to było w marcu na co muszę uważać i czy mogę mieć wysiłek fizyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Bez problemu można w pełni korzystać z życia. Brak jednego jądra nie powinno w żaden sposób wpłynąć na prawidłowe funkcjonowanie Pana organizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi