Gość Gniewomir_1984 Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Witam, Ostatnio podczas mycia wyczułem po lewej stronie odbytu guzka wielkości połówki winogrona. Guz jest umiejscowiony około jednego centymetra od ujścia odbytu. Powoduje on u mnie straszny ból podczas wypróżniania, nawet jak sam dotykałem go palcem strasznie boli. Zaznaczam że miałem wcześniej hemoroidy ale czopki i maści pomagały mi od ręki aż do tego momentu. Naczytałem się trochę o polipach jelita grubego i wywoła to u mnie ogromny strach nie wiem co to może być i co z tym zrobić, czy może być to polip lub jakiś stan rakowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 To zapewne zaostrzenie choroby hemoroidalnej. Maści czy też czopki na hemoroidy nie powodują wchłonięcia się ich tylko likwidację objawów z nimi związanych. Trzeba w tej sprawie ponownie udać się do chirurga, aby włączył odpowiednie leczenie (leki na receptę na tą przypadłość są najskuteczniejsze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi