Gość Marcin Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Miesiąc temu nasilił się u mnie ból w okolicach wyrostk. Trwało to ok. 1 - 2 godzin z przerwami i przestało. Potem kilka dni czułem wyrostek ale to raczej nie był ból tylko bardziej lęk w mojej głowie że zaboli. Przsz jakiś czas był spokój gdy kilka dni temu znowu minie zakuło trwało do kilka sekund i przestało i dziś to samo. Byłwem z tym u lekarza sprawdził brzych i wszystko było w porządku, powiedział że jeśli mnie zaboli to mam zrobić badania: morfologie, OB itp. ale ból trwa kilka sekund i przestaje. Nie mam żadnych typowych objawów oprócz tego bólu. Proszę o pilną poradę, z góry dziękujęza odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Chciałem jszcze zapytać czy to może być coś innego niż wyrostek i czy są jakieśleki albo specjalna dieta żeby bóle ustąpiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Azja Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 mogą być to poprostu nerwobóle, które są spowodowane zmianą pogody, wysiłkiem, stresem... może na jakiś czas zrezygnuj z produktów zawartych w dużym stopniu w tłuszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Raczej na pewno nie jest to zapalenie wyrostka robaczkowego, gdyż zapalenie takie przebiega gwałtownie i w przeciągu 1-2-3 dni trafiłby Pan do szpitala z silnymi objawami i zapewne byłby Pan już zoperowany. Być może to zespół jelita drażliwego, który z reguły występuje na podłożu psychogennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi