Gość Bartas Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Witam serdecznie. Mam pytanie do specjalisty. Od 1roku jestem właścicielem grudkków perlistych prącia, i od tego momentu mam lekki problem. Szczytuje bardzo szybko a kiedyś nie było z tym problemu, czy to możliwe ze grudki Sa tym powodem ?? czy SA one bardzo czułe na doznania ?? co doprowadza mnie do szybkiego orgazmu ?? dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Być może właśnie te grudki powodują nadmierną wrażliwość skóry prącia (jest taka możliwość). Proszę jeszcze w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Grudki takie czasami usuwa się za pomocą lasera lub krioterapii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartas Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 dermatologa czy do urologa ?? lepiej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Tak jak piszę wyżej najlepiej do dermatologa, gdyż on wykonuje takie zabiegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dorota Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 mój chłopak tez miał takie grudki. W pierwszym odruchu troche się przestraszylam, ale nie jest to naprawde nic groznego. moj chłopak je usuwal laserem w krakowie na kazimierza wielkiego. Zabieg jest szybki i po problemie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek 40 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Ja też mam grudki perliste i mój żołądź też jest bardzo wrażliwy na dotyk (szybko szczytuję). Zamierzam je usunąć. Jak usunę to napiszę jaki efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi