Gość mathiii Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Witam. Mam problem... otóż od paru dni zauważyłem że schodzi/ łuszczy mi się skóra od moszny poprzez cala dolna długość penisa do żołędzia ... miejsce w którym mi się łuszczy skora jest zaczerwienione i nieraz swędzi ...na poczatku myslelm ze to zwykle przetarcie ktore pojawia sie raz na jakis czas po masturbacjii ale to nie znika .... co to moze byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Być może to jakieś zapalenie grzybicze. Radzę w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mathiii Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 a nie ma zadnych masci dostepnych w aptece ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mathiii Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 jestem zarejestrowany u dermatologa za 4 dni a to caly czas postepuje i rozprzestrzenia sie az do samego zoledzia .... co moge zrobic z tym do czasu wizyty u dermatologa ???boje sie ze to sie pogorszy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lekarz Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 szybko do lekarza bo obetna tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 I co stwierdził dermatolog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 chuj do wyciecia nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość . Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Penis zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi