Gość Liliana Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Mam 9 miesieczna corke.Zauwazylam na jej czole 2 *guzy* a raczej uwypuklenia po lewej i prawej stronie.Czy da sie jeszcze *cos* z tym zrobic,czy jest juz za pozno?Bardzo mnie to martwi gdyz jeden jest wiekszy od drugiego a glowka dziecka troche krzywa.Bardzo prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do pediatry. Mnie trudno odpowiadać na takie pytania bez badania. Być może to tylko tak ukształtowana struktura kostna kości czołowej (anatomiczna postać). Musi bezpośrednio to zbadać pediatra, aby zalecić odpowiednie postępowanie. Skrzywiona główka dziecka może świadczyć o kręczu szyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi