Gość Kamil Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Witam.Wbiło mi się bardzo małe szkło w nogę, nawet go nie widzę ale kuje.Co mam w takiej sytuacji zrobić?Czy da się je jakoś łatwo wyjąc czy nie obejdzie sie bez pomocy lekarza?A jesli go nie wyjme to czy cos mi sie moze stac?Prosze o jak najszybsza odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 udaj się na SOR, najlepiej chirurgiczny. sam masz nikłe szanse na wyjęcie, raczej wepchniesz głębiej. pozostawienie szklanego odłamka może prowadzić do szeregu powikłań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwona Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Czy znieczulenie jest dawane osobom, które mają odłamek szkła w stopie? Czy zakłada się szwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Madzia Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 zakłada się bo ja mam od wczoraj:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wika Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 czy znieczuenie by pomog ło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jusia Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Powiedziec mamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość poszkodowana Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 a ja chodziłam ze szkłem o wymiarach 3 cm na 6 cm przez 2,5 miesiąca.Na moje zapytanie lekarz z poradni wmawiał mi ,że to jest uszkodzony nerw.Nie zrobił mi przeswietlenia.Później zabieg operacyjny.Teraz uwypukla mi sie niewielki odłamek szkiełka i lekarz twierdzi,że po 1,5 roku od wypadku on tego by nie ruszał.Rezonansu nie zrobi .Najpierw zszywał mnie lekarz na pogotowiu.Następnie leczenie w Poradni.Operacja w szpitalu i dalsze leczenie w poradni i nikt nie zlecił prześwietlenia nogi ani innych badań.Chore -no nie.Teraz nie wiem co mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi