Gość kamil Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Dzień Dobry. Mam problem * ( Jakiś czas temu między połdupkami cos mi wyskoczyło i jak siedze to mnie to troche boli. Wygląda to jakoś dziwnie np. jak syfek na twarzy tylko troche wiekszy. Nie wiem co to jest może mi ktos pomoc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Bez badania trudno określić. Może to rzeczywiście tylko zaczopowany w stanie zapalnych gruczoł łojowy (tzw. syfek) tylko większy. Najlepiej w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza pierwszego kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi