Gość Hubert Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ja mam to samo i jak dziś szedlem to spotkałem mame moje kolegi i powiedziała ze on też to miał i nileczone powraca po 2 miesiącach...Lepiej nie ryzykowac bo potem trzeba kupować specjalne wkladki po 50 zl szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ela Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 witam wszystkich moj syn od dziś dowiedzialam siema martwicę pięty Lekarz kazał kupic wkladki na piętkę robićokłady z borowiny ,oczywiście dostał zwolnienie z wuefu Może ktośmi poradzi co można jeszcze zrobić w tym przypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KAMILA Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Córka znów skarzy sie na ból jednej z pięt....ćwiczy od roku (II połrocze 5 kl.i I połrocze 6 klasy czyli do teraz ...zupełnie nie wiem czy to moze sie wracac ....nie leczono jej jakos tam ...jedyne leczenie to ograniczenie aktywnosci ruchowej i zwolnienie z w-f na półtora roku od roku cwiczy i znów ja boli....ktos miał badz słyszał o podobnym nawrocie choroby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewita Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja jestem w szóstym miesiącu ciąży i od jakiegoś czasu bardzo boli mnie lewa pięta a dokładnie to mam wrażenie że jest ona martwa i bez czucia.Objaw ten nasila się zwłaszcza wieczorem.Nie wiem do jakiego lekarza mam się udać z tym problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi