Gość Justyna Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Miałam w styczniu operacje ortopedyczna lewej nogi i po znieczuleniu punkcyjnym powstał mi krwiak na kręgosłupie jakie mogę miec powikłania przez tego krwiaka proszę o pilna odpowiedz bo się martwię co będzie dalej pozdrawiam i dziekuję za udzielenie mi odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Specjalista od chorób wewnętrz Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Zalecenia: Idź do apteki kup ALTACET w żelu i smaruj nim miejsce w którym jest krwiak 3 - 4 razy na dobę w kilku godzinowych odstępach, kup jeszcze NAPROXEN EMO bo jak posmarujesz ALTACETEM i on wsiąknie to smarujesz NAPROXEN EMO 4 - 5 razy na dobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi