Gość witek Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Witam mam pytanie pracuję fizycznie i od jakiegoś czasu odczuwm ból kłucie w pachwinie przy podnoszeniu prawej nogi ten ból nie jest stały choć momentami bolący wewnątrz nie wiem czy to przepuklina czy może coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Bez badania trudno określić. Najlepiej w tej sprawie udać się na bezpośrednie badanie do chirurga. Ból może być właśnie spowodowany przepukliną pachwinową, może przeciążeniem stawu biodrowego lub przyczepu mięśni w okolicę tego stawu biodrowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stokrotka Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Witam, Jakieś 2 tygodnie temu byłam na wspinaczce. Podczas wchodzenia do góry nagle poczułam bardzo silny ból w pachwinie prawej nogi. Z wielkim trudem unosiłam nogę do góry. Ból był tak jakby kujący i piekący. Pomimo, że minęło już 2 tyg, ból dalej nie minął i nasila się przy każdym większym wysiłku fizycznym(np.bieganie) a także przy unoszeniu nogi do góry. Stosuję maść końską, ale nie za bardzo pomaga. Co mogę w takiej sytuacji zrobić? Ma to jakiś związek z zapaleniem ścięgna? Za 2 tygodnie jadę w Alpy na wspinaczkę i bardzo chciałabym, żeby ten ból do tego czasu minął. Proszę o podpowiedź. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi