Gość Darek Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Mam 21 lat. Właśnie odebrałem wyniki badań. Bilirubina całkowita z badania krwi 0,97 (norma 0,10-1,30) Bilirubina z badania moczu 0,5 mg/dL (jako zakres referencyjny podany jest wynik negatywny) Dodam że wszystkie pozostałe badania mam w normie ALAT 22 ASPAT 19 GGTP 24 Glukoza 96 Czy coś jest nie tak?? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Wszystko jest w porządku. Skoro badanie w surowicy krwi poziomu bilirubiny jest prawidłowe takie niewielkie podwyższenie w moczu można przyjąć za nieistotne klinicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi