Gość Marcin Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Od jakiś 5 miesięcy na mostku pojawiła mi się dziwna narośl na wysokość i szerokosść 7 mm. Kiedy dotykam tego czegoś nic mnie nie boli, sprawia mi to ogólny dyskomfort. Mam 15 lat, czy mam się zgłosić do lekarza, co to może być i czy zagraża to mojemu życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Dodam jeszcze że to odstaje i jest koloru czerwonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi