Gość Lidia Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Prosze mi powiedziec co oznacza taki wynik Rtg: Spłycenie lordozy szyjnej, poza tym kregosłup szyjny bez zmian. USG stawu łokciowego: przykurcz m. trójgłowego, przeczulica i ograniczenie ruchomosci ods. C sugeruje zespół korzeniowy. Boli mnie bardzo łokiec przy doktyku oraz dretwieje lewa reka w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Spłycenie lordozy szyjnej oznacza wykrzywienie kręgosłupa w przeciwną stronę niż prawidłowa fizjologia ukształtowania kręgosłupa. To może powodować ucisk na korzenie nerwowe wywołując dolegliwości jakie Pani opisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lidia Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Czy moze mi Pan powiedziec czy powinnam robic jeszcze rezonans? Czy to spłycenie sie leczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barbusia Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Mam ten sam problem identyczny i tez nie wiem co dalej mam skierowanie do neurologa mam nadzieje ze pomoze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barbusia Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Lidia napisz co dalej u ciebie ja po wizycie postaram sie napisac co mi powiedział lekarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Czy spłycenie lordozy szyjnej może powodować silne bóle głowy i nienaturalne drżenie prawej dłoni? Z góry dziękuję za odpowiedż.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi