Gość Maciej Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Dzień dobry, mam 27 lat i jestem po dwóch znieczuleniach miejscowych w kręgosłup (artroskopia, i rekonstrukcja ACL) od jakiegoś czasu w okolicach kości ogonowej normalnie mam wycieki żółtawego płynu z krwią. W dodatku podczas wysiłku np. biegania strasznie bolą mnie plecy w okolicy kości krzyżowej. Zapisałem się do lekarza ale na wizytę czeka się około miesiąca. Boję się że to cos poważnego, i proszę o jakieś informację w tej sprawie. pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 To nie jest efekt znieczulenia lecz prawdopodobnie rezultat obecności torbieli włosowej, z której powstał ropień. Taką zmianę należy leczyć chirurgicznie. Zatem należy się konsultować bezpośrednio już z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi