Gość Witek 23 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Witam, jestem bardzo przestraszony poniewaz moj penis a mianowicie pracie wyglada tak jakby gniło jest blade,wokol ujscia jest szorstkie i ma plamy czerwone a na dodatek wyczuwam na nim mały guzek, boje sie co to moze byc i nie wiem do jakiego lekarza mam sie udac. Wstydze sie isc z takim problemem ale boje sie dalej zwlekac bo nie wiem do czego to doprowadzi, jezeli wyjdzie ze to rak to jak wyglada leczenie? Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 W zasadzie bez obejrzenia tych zmian nie moge niestety Panu powiedzieć co to jest. Myślę jednak, że jak najszybciej trzeba udać się z tym do lekarza. Może to zmiana o przyczynie grzybiczej, ale równie dobrze może być stanem przedrakowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolo Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Zdjęcia chorób prącia dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi