Gość ala Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Witam,mam pytanie-czy nacięcie ropnia moze być zrobione w znieczuleniu miejscowym? Czytałam że już sie od tego odchodzi jednak mój lekarz na taką formę się zdecydował i po niedzieli mam mieć zabieg.Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Jeśli ropień nie jest duży, ulokowany powierzchownie, w dość dużej odległości od ujścia kanału odbytu można taki zabieg dokonać w znieczuleniu miejscowym bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi