Gość anonim Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Witam. Od jakiegoś czasu mam niewielkie bóle odbytu. Dziś rano bóle nasiliły się tak, że trudno było się wypróżnić. Po dotknieciu odbytu papierem stwierdziłem obecność krwi na papierze. Jestem za granicą i nie mam dostępu do swojego lekarza. Czy to może być groźne? Czy istnieje możliwość, że samo przejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Takie objawy mogą świadczyć o stanie zapalnym żylaków odbytu. Trzeba w tej sprawie udać się do lekarza, aby zastosować odpowiednie leki (maści i leki doustne na żylaki). Raczej samoistnie takie dolegliwości nie wycofają się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Mam tak samo ale i goraczke prawie 40 stopni zemdlałem 3 razy i nadal niczego niestwierdzili pomocy co to moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi