Gość Michał Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Witam. Mam 19 lat i wczoraj kapalem się w jeziorze gdzie pewnie jak każdy oddawałem mocz. Gdy już wsiadłem w samochód i wracałem do domu odczuwałem jakby mój penis miał się rozerwać. W domu poszedłem spać lecz obudziło mnie mocne swędzenie jąder. Poszedłem do toalety i napletek jest tak spuchniety że ledwo mogę go zsunąć. W nocy także nie mogłem spać bo strasznie swędzi i towarzyszy tak jakby ból jądra przechodzący by na prawa nogę. Nie wiem czy to jest spowodowane oddawaniem moczu w jezierze czy opalaniem.. Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Trudno określić bez badania. Jeśli te dolegliwości nie ustąpią w przeciągu 1-2 dni radzę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Być może to jakiś objaw zakażenia (np. grzybiczego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi