Gość Nikola Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Witam, pare dni temu zauwazylam jakas grudke zaraz pod lewym sutkiem. Jest czerwona i bardzo mnie boli jak o cos dotykam. Czy to jest jakas choroba? Bardzo prosze o jakas porade, nie wiem co mam robic a strasznie sie denerwuje. Mam 15 lat. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Być może to tylko zaczopowany gruczoł łojowy w stanie zapalnym. Proszę przestrzegać należytej higieny tej okolicy. Jeśli zmiana samoistnie nie ustąpi w przeciągu kilku dni proszę w tej sprawie bezpośrednio skontaktować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi