Gość Stanislaw Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Witam 4 tygodnie temu mialem usuniety wyrostek. W 2,5 tygodniu mialem infekcje,trafilem z bulem ponownie do szpitala tam podawano mi antybiotyk przez 2 dni.I wipisano mie do domu. W okolicach rany powstala opuchlizna tak jagby nadmuchany balon,nie boli mie ale to dziwne uczucie.Czy to normalne i jak dlugo ta opuchlizna sie utrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Bez badania trudno mi określić co obecnie może się dziać. Być może powstał jakiś zbiornik płynowy np. typu ropnia. Radziłbym w tej sprawie udać się na kontrolę do poradni chirurgicznej. Chirurg po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie posterowania (jeśli to zbiornik płynowy będzie go musiał opróżnić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stanislaw Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Mialem robione usg i widzial mnie lekarz. Zapomialem dodac ze ta infekcja to w srodku bo rana goi sie dobrze.Lekarze w szpitalu stwierdzili ze ta moze byc krwawienie a opuchlizna zejdzie sama,usg niczego nie wykazalo.Mui lekarz stwierdzil to samo.Czy wciaz jest mozliwe ze to zbiornik plynowy a moze zrosty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi